Startside ] [ Danmark ] Norge ] Sverige ] Finland ] Grønland ] Island ] Færøerne ] litteratur ] Om os ] Links ]
 

Strik og uld fra Danmark

STRIKKET OG FILTET NISSEHUE 

Hjelholts kraftigste strikkegarn - Hyrdegarnet er fremstillet af gotlandsk pelsuld, merinould og mohair og fås i 12 forskellige farver. Huen filtes i vaskemaskine ved 40 grader, centrifugeres, prøves og trækkes i facon. Nissehuen er strikket på pinde nr. 5½ og kan ses i gadebilledet året rundt på alle aldersgrupper og begge køn, retvendt eller vrangvendt. Også super som vinterhue. Opskriften er en størrelse medium - en lille medium; en strikkeprøve vil være en rigtig god investering. 

STRIKKEOPSKRIFT GRATIS HERFRA
© Hjelholt Uldspinderi

    Claus Meyer er også kendt som vært på det nordiske mad- og rejseprogram, hvor han formidler kvaliteterne i det nordiske køkken. Til clausmeyer.dk  -  Få nyheder fra gastronomiens verden. Foto af Claus Meyer og lam er stillet til rådighed af CLAUS MEYER'. New Scandinavian Cooking - et nordisk mad- og rejseprogram i TV vist i 58 forskellige lande. Den norske vært er Andreas Vierstad, den svenske Tina Nordstrøm og den danske vært er Claus Meyer.
 
 

Tips  Hjelholts Hyrdegarn  
helulden kvalitet til pinde nummer 5-7

sund og glad dk
Gratis til alle børn og voksne

 

Tilbage til: Startside ] [ Danmark ] Norge ] Sverige ] Finland ] Grønland ] Island ] Færøerne ] litteratur ] Om os ] Links ]
Copyright © superstrik.dk